News Flash:

A bea vin este mai benefic decat a merge la sala

8 August 2016
3579 Vizualizari | 0 Comentarii
vin
In timp ce oamenii de stiinta si iubitorii de vin sarbatoresc aceasta stire, doctorii sunt bineinteles departe de a recomanda pacientilor lor sa inceapa sa bea orice tip de alcool deoarece acesta poate avea efecte nocive asupra organismului. Trebuie sa avem in vedere ca ne putem bucura de aceste beneficii doar daca am consuma cel mult un pahar de vin seara, odata cu masa. Resveratrolul se gaseste in mod specific in vinul rosu, pe langa alti antioxidanti de reper atunci cand vorbim despre sanatatea generala si cardiovasculara.
Poluarea, mancarea procesata, razele ultraviolete, fumatul determina deteriorarea celulara prin prezenta radicalilor liberi in corpul nostru  – cu efecte devastatoare asupra sanatatii noastre! Antioxidantii reprezinta singura solutie de a ne sprijini organismul in lupta impotriva lor deoarece au capacitatea de a se ”lega” de aceste particule nocive, stabilizandu-le structura, efectiv neutralizand riscul pe care radicalii liberii il prezinta pentru sanatatea noastra.
Radicalii liberi au fost asociati cu multe dintre cele mai periculoase si mai raspandite afectiuni ale omului modern: cancerul, artrita, problemele de vedere,  dar si bolile cardiovasculare, neurologice si pulmonare.
Din nefericire, corpul uman nu produce antioxidanti. Poate ca, daca ar fi fost astfel, durata de viata a oamenilor ar fi fost mult prelungita.Antioxidantii se gasesc, in cantitati diferite,  in special in fructe si legume, dar si in nuci si seminte. Atentie insa – acestea trebuie sa fie consumate in starea lor naturala si nu gatite sau conservate, procese prin care isi pierd multe dintre proprietatile lor curative. De asemenea, o alta problema grava este faptul ca multe dintre fructele si legumele pe care le consumam, mai mult dauneaza sanatatii noastre datorita gradului ridicat de pesticide folosit in cresterea si recoltarea lor. Iar daca luam in calcul ca, datorita procesului de digestie, gradul de absorbtie al nutrientilor este scazut...
Cercetatorii de la Institutul 3Nano-SAE au dezvoltat cu ajutorul nanotehnologiei nanoSOF™ - un compus nanometric vegetal pe baza de carbon. Cu ajutorul acestui ingredient revolutionar  a fost posibila dezvoltarea celui mai puternic si avansat antioxidant cunoscut de noi – Nanoxyn Alpha.
sursa: eva.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool efecte nocive vin resveratrolul vinul rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2392 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015642 (s)