News Flash:

5 trucuri super folositoare pe care trebuie sa le stii

30 Noiembrie 2016
1786 Vizualizari | 0 Comentarii
Bananele pot fi pastrate proaspete mai mult timp, untul nu a fost niciodata mai usor de topit, iar ceapa nu te va mai face sa plangi niciodata.
1. Lamaile devin mult mai zemoase daca le pui la cuptorul cu microunde 30 de secunde. Chiar celebra Mary Barry garanteaza acest truc. Intr-un documentar BBC recent, Barry a marturisit: "Folosesc rar cuptorul cu microunde, insa un motiv pentru care il consider folositor este acela ca ma ajuta sa obtin cat mai mult suc dintr-o lamaie", noteaza The Telegraph.
2. Ingheata ceapa
Gata cu lacrimile! Pune ceapa in congelator, cu 15 minute inainte de a o taia. Temperatura rece va intarzia eliberarea sulfoxizilor , dandu-ti indeajuns timp cat sa o poti toca fara a te ustura ochii.
3. Valabilitatea oualor
Ca sa afli daca un ou mai este proaspat sau nu, scufunda-l intr-un castron inalt cu apa. Daca acesta se mentine la suprafata inseamna ca este stricat. 
Iar ca sa-ti iasa un ou ochi perfect, prajeste-l intr-un inel mai mare de ceapa, asa va avea o forma circulara.
4. Cum sa topesti rapid untul
Incalzeste un pahar cu apa in cuptorul cu microunde. Arunca apoi apa si acopera untul cu paharul fierbinte. Se va topi rapid.
5. Pastreaza bananele proaspete mai mult timp
Ca sa eviti innegrirea bananelor, infasoara-le cozile in folie de plastic. 
sursa: gustarte.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bananele untul lamaile ingheata ceapa valabilitatea oualor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021050 (s)