News Flash:

5 remedii pentru revitalizarea si fortificarea organismului

29 Iulie 2011
5539 Vizualizari | 0 Comentarii

1. Ceapa si miere
Intr-o sticla de 1 l se pun 150 g ceapa tocata marunt, 100 g miere poliflora si se completeaza cu vin natural. Se lasa la macerat 10 zile, dupa care se consuma cate o lingura de trei ori pe zi, inainte de masa.

2. Ceapa, zeama de lamaie si patrunjel
Trei cepe, o radacina de patrunjel curatata si sucul unei jumatati de lamai se baga in centrifuga. Sucul rezultat se bea dimineata, pe stomacul gol.

3. Macese si miere
Peste 250 g macese uscate si zdrobite se pune 1 l de apa clocotita si se lasa la macerat 12 ore. Se filtreaza si se amesteca cu 1/2 kg miere poliflora, fierbandu-se pana la consistentaunui sirop. Se consuma cu apa minerala.

4. Lapte de soia
Peste 250 g boabe de soia bine spalate se pune 1 l de apa plata si se lasa timp de

12 ore. Laptele rezultat se bea in ziua respectiva, iar peste boabe se mai poate adauga inca 1 l de apa.

5. Macerat de usturoi
2 catei de usturoi pisati se macereaza o saptamana intr-un sfert de litru de vin alb natural. Se bea cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Pentru rezultate bune, se recomanda ca o cura sa dureze trei saptamani.

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014383 (s)