News Flash:

5 alimente anticancer pe care trebuie sa le consumi mai des

9 Februarie 2016
2224 Vizualizari | 0 Comentarii
Dietele in care predomina legumele si fructele reduc considerabil riscul de cancer, arata studii recente. Asadar, limiteaza consumul de carne si adauga in dieta urmatoarele alimente-minune!
Broccoli
Toate legumele crucifere (varza, conopida etc.) sunt alimente care previn cancerul de prostata, de san, pulmonar si de colon. Totusi, broccoli exceleaza la capitolul prevenire, datorita continutului bogat de vitamina C si E, precum si minerale, cum ar fi calciu si fier. Pentru ca leguma sa-si pastreze intacte toate proprietatile, iti recomandam sa gatesti leguma la abur, nu mai mult de 10 minute.

Alimente interzise in timpul dietei de slabit 
Curcuma
Curcuma este un condiment cu proprietati anti-cancer, mai exact radacina, ale carei componente anti-cancer inhiba dezvoltarea tumorilor. In plus, curcuma este foarte utila pentru persoanele care se afla sub tratament pentru canceer, intrucat radacina minimizeaza efectele secundare ale medicamentelor.
Totodata, curcuma contine curcumina, un compus antiinflamator care amelioreaza in mod vizibil calitatea vietii persoanelor care sufera de dureri, reumatism, fibromialgie, oboseala cronica etc.
Ceai verde
Ceaiul verde combate eficient radicalii liberi responsabili de instalarea cancerului. In plus, este un puternic detoxifiant, activand enzimele din ficat, care au un mare rol in eliminarea toxinelor. Ceaiul verde este bogat in polifenoli care au o putere antioxidanta de 100 de ori mai mare decat vitamina C.
Se recomanda sa faci ceaiul prin infuzarea a doua lingurite de frunze, timp de cinci minute. Ceaiul trebuie baut in cel mult jumatate de ora dupa preparare.

Cum sa scapi de candida prin alimentatie. Iata ce trebuie sa mananci 
Sfecla
Sfecla rosie este una dintre legumele cu cea mai mare putere antioxidanta, luptand impotriva radicalilor liberi (poluare, chimicale, radiatii), care imbatranesc celulele corpului inainte de vreme.
Cel mai important antioxidant din sfecla este substanta care-i da culoarea rosie, betacianina, si care creste capacitatea sangelui de a transporta oxigen la celule. Betacianina are rol in prevenirea cancerului de stomac si de colon. Consuma 900 g de sfecla rosie pe zi, atat ca terapie, cat si pentru prevenire.
Strugurii
In struguri (vin, must), afine si mure se gaseste un antioxidant de cinci ori mai puternic decat beta-carotenul si de 50 de ori mai puternic decat vitamina E, numit resveratrol. Acesta are efecte antitumorale si are puterea de a incetini cu 50% inmultirea celulelor canceroase. De asemenea, stopeaza producerea infectiilor si calcifierea arterelor. Daca nu ai posibilitatea sa mananci struguri, medicii iti recomanda sa bei cate un pahar cu vin rosu pe zi.

Ovazul, un foarte bun remediu pentru arderea grasimilor din organism 

dietele legumele fructele cancer alimente-minune broccoli curcuma
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027306 (s)