News Flash:

4 sfaturi pentru a fierbe ouale de Paste fara sa le spargi

28 Aprilie 2016
2532 Vizualizari | 0 Comentarii
Ti se intampla adesea ca ouale sa se sparga in momentul in care le fierbi? Ei bine, daca apelezi la aceste trucuri simple, ouale tale de Paste nu vor mai crapa.

1. Lasa ouale sa se incalzeasca
Cu doua-trei ore inainte de a fierbe ouale, scoate-le din frigider si lasa-le sa se incalzeasca pana ajung la temperatura camerei.

2. Nu le adauga in apa fierbinte
Multi fac greseala de a adauga ouale in apa fierbinte. Acest lucru va duce, inevitabil, la spargerea lor.

3. Nu le pune unele peste altele
Puneti ouale pe un singur rand in oala (nu unele peste altele) acoperindu-le cu 2-3 cm de apa rece si adaugati o lingura de sare in apa pentru a le decoji mai usor. Abia dupa ce ai acoperit ouale cu apa, pune oala pe aragaz si las-o sa fiarba.

4. Fierbe ouale 10 minute
Cand apa incepe sa fiarba, se reduce caldura in asa fel incat sa fiarba usor apa. Pentru a obtine oua tari, fierbe-le timp de 10 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Nu fierbe ouale prea mult deoarece, fierte in exces, se vor crapa.

Cum si cat se fierb corect ouale moi si ouale tari. Cu aceasta metoda nu vei inverzi galbenusul


ouale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029405 (s)