News Flash:

4 alimente care fac bine inimii tale

9 Iunie 2011
2706 Vizualizari | 0 Comentarii

1. Ovazul
Are capacitatea de a reduce colesterolul din organism si de a scadea astfel riscul de infarct miocardic. De asemenea, reduce si nivelul zaharului de sange, ceea ce ii ajuta pe diabetic. Consuma-l dimineata, la micul dejun.

2. Spanacul
Ca si salata, acesta contine vitamina B9. Deficitul de vitamina B9 duce la malformatii ale coloanei vertebrale in cazul celor nou-nascuti. Consumul de spanac reduce riscul de atac vascular cerebral, precum si riscul bolilor de inima. 

3. Migdalele
Acestea ajuta si ele la scaderea colesterolului si ajuta tractul intestinal sa nu absoarba grasimile. Nu trebuie sa consumi mai mult de o mana de migdale pe zi, insa. 

4. Somonul
Pestele, in general, ajuta cel mai mult inima. Ingredientele active sunt acizii grasi Omega-3, care reduc tensiunea arteriala. Acestia ajuta si la coagularea sangelui si ajuta la evitarea formarii unor cheaguri de sange in vasele sanguine.

Trebuie sa stii ca este bine sa consumi peste de doua ori pe saptamana. Astfel, vei reduce riscul de boli de inima cu 30%. 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovazul spanacul migdalele somonul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014461 (s)