News Flash:

10 plante si condimente puternice anti-imbatranire

22 Aprilie 2016
2890 Vizualizari | 0 Comentarii
Dr. Joseph Mercola a facut topul ierburilor si condimentelor antioxidante cele mai eficiente. Ele trebuie introduse cat mai des in alimentatie fiindca ofera multi nutrienti puternici. Dar alternati-le, nu folositi mereu aceleasi condimente!

1. Condimentele italienesti - contin o varietate de bioflavonoizi, care sunt plini de antioxidanti si substante antiinflamatoare; exemplu: busuiocul.
2. Cimbrul - este un agent antimicrobian puternic.
3. Salvia - ajuta in boli inflamatorii, la artrita si astm, la arteroscleroza.
4. Maghiranul -ajuta la stimularea digestiei si in caz de anxietate, oamenii dorm mai bine. Sovarful
5. Oregano - este un agent antimicrobian puternic, cu spectru larg. E bun in special in infectii fungice.

11 condimente si plante aromatice vindecatoare


6. Ghimbirul - normalizeaza PH-ul, trateaza greturile de la sarcina si raul de mare, este antiinflamator.
7. Scortisoara - un condiment-vedeta; reduce glicemia dupa masa, dar are si efecte anticancerigene puternice.
8. Cuisoare - scad glicemia mai mult decat scortisoara. Ele au efectul antioxidant cel mai puternic.
9. Turmeric - nimic nu se apropie de el la efectele anticancerigene; este unul dintre suplimentele universal benefice pentru tratarea oricarui cancer.

9 ierburi aromatice si condimente cu beneficii dovedite pentru sanatate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

condimentele italienesti cimbrul salvia maghiranul oregano ghimbirul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013460 (s)