News Flash:

10 firme renumite din Iasi care livreaza aparatura si produse medicale

14 Septembrie 2012
12399 Vizualizari | 0 Comentarii

1. Info Med Expert, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: sos. Iasi-Tg.Frumos Km.7
Telefon:  0332 803417
Mobil:  Mobil Vanzari: 0747 066882 Mobil Service: 0740 077
Fax:  0332 803418
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/info-med-expert

  www.medmarket.ro

 

Firma noastra a fost infintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina.

Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a sectorului medical.

2. Innovate Informational Tehnology SRL, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: IASI
Adresa: Soseaua Pacurari, nr. 55-57, bl 548, Parter
Telefon:  0746076764
Mobil:  0758856906
Fax:  0232211853
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/innovate-medical

  www.drg.allpedia.ro

 


3. *IQ WATER* SRL, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Romania
Telefon:  0743921486
Fax:  0332420281
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/iqwater

  www.iqwater.ro


IQ WATER - divizia medicala - LAVOARE ASEPTICE PENTRU SPALAREA CHIRURGICALA A MAINILOR - sisteme complete!

- Lavoare Aseptice pentru Spalarea Chirurgicala a Mainilor MEDIASEPT - IQ WATER - pentru 1 - 5 posturi de lucru;
- Sisteme pentru Producere Apa Sterila - SIGMA 1M - IQ WATER;
- Baterii pentru Lavoare Aseptice si alte Aplicatii Medicale, cu Actionare Manuala (cu Cotul) si cu Senzor (Fotocelula);
- Dozatoare (Dispensere) pentru Sapun / Solutie Dezinfectanta (din inox sau ABS), cu Actionare Manuala (cu Cotul) si cu Senzor (Fotocelula);
- Sisteme de Prefiltrare Mecanica / pentru Lavoare Chirurgicale si Echipamente Medicale;
- Sisteme de Filtrare si Microfiltrare (submicronica) pentru Producerea Apei Sterile - Capsule Filtrante (Filtrare Finala) cu Finete de Filtrare de 0,22 microni!;
- Consumabile pentru Sistemele de Filtrare si Microfiltrare ale Lavoarelor Chirurgicale IQ WATER sau ale altor producatori;
- Service, Intretinere, Mentenanta si Interventie Rapida .
- echipamente profesionle pentru filtrarea, tratarea, potabilizarea, dedurizarea si sterilizarea apei - aplicatii casnice, medicale, industriale si alimentare.


Servicii specializate:
• Decontaminare bacteriologica si sterilizarea apei pentru domeniul medical, farmaceutic • Potabilizarea apei pentru activitati casnice • Deferizare, Demanganizare, Desulfurare, Dedurizare, Deionizare (demineralizare) • Declorinare, decontaminare organica, eliminare pesticide • Eliminare Azotati, Azotiti, Amoniu • Filtrare, tratare si potabilizare apa (din surse proprii sau de retea) pentru industria alimentara.

Specialistii IQ WATER va stau la dispozitie cu solutii personalizate, consultanta de specialitate si TESTE DE APA .


4. Medirom Instruments, Iasi
Localitate: IASI, Judetul: IASI
Adresa: B-dul Poitiers nr.10
Telefon:  0232239990
Mobil:  0744517478
Fax:  0232239990
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/medirom-instruments

  www.electrochirurgie.ro


Medirom Instruments este o firma nou infiintata pe piata si vine in ajutorul celor care aplica electrochirurgia. Ne propunem ca acest domeniu sa fie abordat intr-un mod profesionist si sa va punem la dispozitie absolut tot cea ce este necesar atit din punct de vedere material cit si informational. La ora actuala, avem cele mai bune oferte de pe piata, calitatea produselor fiind optima. Furnizam toate tipurile de accesorii utilizate in electrochirurgie, fabricate sub brandul Medirom Instruments.

5. Omnia Consult Med, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: IASI
Adresa: Str George Enescu nr 5 B
Telefon:  0731334050
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/omnia-consult

  www.resmed.com


Societatea SC Omnia Consult Med SRL este reprezentant pentru Romania de aparate de ventilatie de tip CPAP (pentru tratament apnee) al concernului Resmed .
Dintre bprodusele/b comercializate amintim: CPAP-uri , BIPAP-uri, masti, echipamente somnologie ( echipamente diagnostic pentru somn apnee).

6. Prime Advertising, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Petre Andrei nr. 22
Telefon:  0744569069
Mobil:  0742054762
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/sanatate-sexuala

  www.sanatatesexuala.ro

 

SC Prime Advertising SRL s-a infiintat in anul 2003, avand capital integral romanesc.

In anul 2004, firma devine unic distribuitor in Romania pentru dispozitivul Phallosan,iar mai apoi, la cererea noastra, acestui produs ii sunt adaugate de catre producatorul german instructiuni de utilizare in limba romana..

In anul 2009, firma introduce pentru prima data pe piata din Romania Nanofibre pentru camuflarea zonelor cu par rarit. In acest sens, SC Prime Advertising SRL devine unic importator si distribuitor in Romania pentru NANOGEN - gama profesionala completa pentru oprirea caderii parului si regenerare.

In prezent firma comercializeaza prin intermediul site-urilor de internet o gama larga de produse de inalta calitate, recunoscute si vandute international. Produsele noastre se adreseaza atat femeilor , cat si barbatilor si sunt destinate tratamentelor pentru diverse probleme din viata de cuplu si de sanatate.

Echipa SC Prime Advertising SRL este formata din medici, economisti, informaticieni si personal de vanzari, care impreuna incearca sa va ofere cele mai bune sfaturi si conditii pentru a comanda si folosi unele din cele mai bune produse pentru viata sexuala , marirea penisului , ejaculare precoce , erectii puternice, marirea sanilor , calitatea spermei, infertilitate, incontinenta urinara, ingrijire cosmetica faciala si corporala , epilare definitiva , slabire naturala, curatirea colonului, cele mai bune dermocosmetice pentru probleme dermatologice precum acneea, petele maronii, psoriazis, alopecie, celulita si vergeturi.


7. SC ADYROMPHARM SRL, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Iasi, Str.Zugravi, nr.2, bl.F6, sc.B, ap.4
Telefon:  0745535409
Mobil:  0731013310
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/adyrompharm

  www.adyrompharm.ro


SC ADYROMPHARM SRL a fost infiintata in 2004 avind ca domeniu de activitate importul si distributia produselor parafarmaceutice.

In Ianuarie 2006 SC ADYROMPHARM SRL a devenit reprezentantul autorizat al companiei PREGNA , producatorul DIU (dispozitiv intra uterin) (sterilet) PREGNA Cu-T 380A , PREGNA Cu-T 380A With Safe Load , PREGNA Cu-375 , PREGNA Cu-375 sleek. Astfel SC ADYROMPHARM SRL devine unul din principalii importatori ai DIU din Romania.Deasemenea în 2006 SC ADYROMPHARM SRL devine importator autorizat al companiei BLUE CROSS BIO-MEDICAL BEIJING CO.LTD – producator de teste de sarcina , teste de ovulatie etc.
În 2007 SC ADYROMPHARM SRL a furnizat DIU PREGNA în peste 17 judete ale tarii , avind ca clienti farmacii , cabinete particulare , clinici private.
In 2008 a devenit reprezentant autorizat in Romania a companiei RI.MOS Italia - producator de consumabile de unica folosinta.
In 2009 furnizarea produselor s-a extins inca in 6 judete , iar portofoliul de produse s-a marit considerabil.
In 2010 au fost introduse pe piata produsele SilverLine Cu-T 380Ag si SilverLine Cu-T 200Ag.
Incepind cu 2011 produsele SC ADYROMPHARM SRL sunt distribuite in peste 30 judete , avind in portofoliu peste 100 de produse (sterilete,teste de sarcina,gel ecograf,periute recoltare-rambrush,periute tip bradut,lame microscop,seringa aspiratie,prezervative,spatule,specul vaginal,kit recoltare Papanicolau,canule aspiratie,canule curetaj,spray fixator,canule inseminare,kit embrio-transfer).
In 2012 va fi lansat pe piata din Romania dispozitivul integrat pentru inserarea DIU.

8. SC BT UNIMED SRL-D, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: str.Prof.Emil Honoriu 4M
Telefon:  0726332406
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/uniformemedicale

  www.uniformemedicaleonline.ro


SC BT UNIMED SRL-D Iasi, producator al uniformelor medicale comercializate prin magazinul online www.uniformemedicaleonline.ro, se dedica cu pasiune si grija pentru detalii, pentru furnizarea unor produse de calitate, la preturi accesibilie, care sa satisfaca nevoile tuturor clientilor.
Clientii nostri, persoane fizice si persoane juridice - spitale, clinici particulare, cabinete medicale individuale, clinici stomatologice, companii farmaceutice romanesti sau internationale, farmacii sau depozite farmaceutice au la dispozitie uniforme pentru toate specialitatile.
Suntem capabili sa realizam concepte unitare pentru clientii care isi desfasoara activitatea in sistemul medical privat, avand la baza toate informatiile referitoare la structura personalului, modele de uniforme dorite, culori, tipuri de tesaturi, personalizare prin broderie.
Tesaturile folosite, varietatea mare de modele si marimi proiectate in sistem computerizat GEMINICAD, precum si finisarea de calitate fac din UNIFORMELE BT UNIMED mai mult decat un echipament de lucru.

9. Telecomed, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Str. Moara de Vant Nr.26B
Telefon:  0232 279799
Mobil:  0723.310067
Fax:  0232279799
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/telecomed

  www.aparatura-de-laborator.ro


Firma Telecomed SRL este specializata in import si distributie de aparatura de laborator, aparate de masura si control:
BALANTE - unic importator si service autorizat in Romania pentru balantele de laborator marca Axis:
- balante pentru farmacii
- balante analitice
- balante de precizie
- balante semianalitice
- platforme cantarire
- balante pentru laboratoare
- balante medicale
- termobalante
- balante tehnice
- balante pentru bijuterii
etuve, sterilizatoare,ph metre,microscoape,distilatoare de apa,agitatoare,radiometre,bai de apa,bai cu ultrasunete,cuiburi de incalzire,sticlarie de laborator,ustensile,materiale didactice si altele.

10. Vivias, Iasi
Localitate: Iasi, Judetul: Iasi
Adresa: Galeria Comerciala Era Shopping Park
Telefon:  0728226666
Email: folositi formularul de contact
Website:  www.romedic.ro/vivias

  www.vivias.ro


Vivias inseamna atitudine pozitiva
Viata este frumoasa! Aceasta este deviza noastra. De aceea ne-am orientat catre o gama de produse care, utilizate zi cu zi, prin puritatea lor, va pot face viata putin mai frumoasa.

Natura inseamna simplitate, puritate, frumusete
De-a lungul timpului oamenii au incercat sa copie natura, sa o sintetizeze. Au rezultat produse "la fel de bune" sau "aproape identic" naturale. Unele dintre ele s-au dovedit a ne face rau...
Un lucru e sigur: produsele naturale 100% sunt de neinlocuit! De aceea majoritatea produselor noastre sunt 100% bio, cu esente, noante si texturade natura.

Sanatatea este un drept al fiecaruia dintre noi
Ne nastem perfecti, la fel ca orice alta entitate din natura. Pe parcurs insa, ne indepartam de natura, si atunci apare starea de rau, boala. Aceasta stare este anormala si inacceptabila. Sanatatea reprezinta normalitatea si echilibrul natural, si fiecare dintre noi avem dreptul la aceasta, in fiecare clipa a existentei noastre.
Vivias va pune la dispozitie produse extrase din natura, cu rolul de a mentine acest echilibru in viata dvs. Si asa cum natura este, si trebuie sa fie, la indemana oricui, la fel si produsele noastre, prin preturile lor, sunt destinate si accesibile tuturor.


Comercializam o gama larga de produse cosmetice, sapunuri naturale cu glicerina, fabricate manual, gama completa de trandafir, lavanda si masline (creme, parfumuri, saruri de baie, sampoane, geluri de dus).

 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Sanatate.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 36 queries | Mysql time :0.023005 (s)