Actualitate

Concubina celebrului traficant de droguri Raj Mache a fost arestata

Publicat: 26 ian. 2002
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Concubina celebrului traficant de droguri Raj Mache a fost arestata
7

•Ana Hartramf este studenta in anul I la Facultatea de Belle Arte din Iasi •Ea a primit un mandat de arestare preventiva, sub acuzatiile de proxenetism si trafic de droguri

Eufrasia Ana Hartramf, in virsta de 21 de ani, din Iasi, prietena celeberului proxenet si traficant de droguri Raj Mache, a primit ieri un mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, din partea procurorilor Parchetului de pe linga Tribunal. Tanara este studenta in anul I in cadrul Facultatii de Belle Arte si a fost acuzata de proxenetism, trafic de stupefiante si incercarea de a determina o martora sa depuna marturie mincinoasa. Ana Hartramf a fost retinuta de politistii ieseni in urma cu doua zile, la capturarea sa iscandu-se un scandal monstru.
Anchetatorii au identificat-o pe Ana in fata Maternitatii Cuza-Voda, iar in momentul cind au incercat sa o imobilizeze, aceasta a opus rezistenta, prinzandu-se cu ambele maini de portiera autoturismului. Ea l-a acuzat ieri pe unul dintre politistii de la Centrul de Combatere a Crimei Organizate ca a lovit-o peste fata cu catusele, insa anchetatorii sunt de alta parere.
In momentul unei descinderi la domiciliul studentei, politistii au descoperit mai multe zeci de grame de canabis impreuna cu unele componente de rezina provenind din acest drog. Ana Hartramf a mai fost acuzata ca, timp de mai multe luni de zile, a vandut diferite doze de canabis unor narcomani din liceele iesene. Dar Ana nu se ocupa numai de trafic de droguri ci si de racolarea unor fete tinere pe care le obliga sa se prostitueze.
Pana in momentul de fata, anchetatorii nu au reusit sa identifice decat doua dintre tinerele racolate de Ana. Proxeneta le obliga pe acestea sa-si vanda trupul unor clienti cu buzunarele doldora de bani. Pentru ca una dintre fete sa nu depuna marturie impotriva sa, Ana a determinat-o sa-si schimbe toate declaratiile date in fata procurorilor, platind-o cu o anumita suma de bani.
Pentru infractiunile comise, studenta de la Belle Arte risca o pedeapsa cuprinsa intre 2 si 15 ani de inchisoare. Tanara era prietena cu Raj Mache, un cunoscut traficant de droguri din Iasi, si locuia cu acesta in centrul orasului. Barbatul, in varsta de 34 de ani, a fost arestat pe data de 23 noiembrie 2001, impreuna cu un alt traficant de droguri si arme, Ilie Cojocari, din Republica Moldova. La data mentionata, politistii au organizat o descindere in apartamentul lui Raj Mache, descoperind 47 de grame de canabis uscat, preambalat pentru comercializare si un numar de 66 de pastile care prezentau caracteristicile comprimatelor tip Ecstasy. Rezultatele analizelor cu trusa Narcoset au confirmat faptul ca pilulele respective erau de fapt droguri sintetice. Mai mult decit atat, Mache avea in casa circa 24 de cartuse de vanatoare, calibrul 12 mm, precum si o adevarata colectie de cutite de vanatoare. In locuinta moldoveanului Ilie Cojocari, politistii au descoperit in urma unei perchezitii 566 grame de canabis, gata pregatit pentru vanzare.
Cercetarile efectuate de politisti au demonstrat faptul ca Ilie Cojocari a adus din Republica Moldova o cantitate impresionanta de stupefiante pentru comercializare in tara noastra. Respectivul este cunoscut de autoritati intrucat a mai fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de stupefiante.
Nicu SAMSON

Adauga un comentariu