• Combinatii de plante care trateaza candidoza
• Masajul biodinamic te echilibreaza fizic si emotional
• Ora ideala pentru aplicarea cremelor de noapte
• Ce trebuie sa faci in tinerete pentru a avea oase rezistente la batranete
• Siropul de salcam revigoreaza organismul
• Cum sa faci cea mai buna salata de cartofi
• De ce este atat de sanatos uleiul de susan
• Planta miraculoasa care vindeca obezitatea
• Le mananci in fiecare zi fara sa stii ca iti distrug dintii
• Coaja de lamaie scade colesterolul, tensiunea arteriata, ateroscreloza si intareste sistemul imunitar
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Sfecla rosie, remediul eficient in leucemie si pancreatita

 

Calitatile nutritive si terapeutice ale sfeclei rosii au fost dovedite de numeroase studii stiintifice. Cercetatorii sustin ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, si potasiu, apoi, amidon si hidrocarburi. 


Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei. Persoanelor suferinde li se recomanda sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi. Acelasi suc face minuni si in cazul persoanelor bolnave de pancreatita.

Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale chimioterapiei, reechilibreaza apetitul, normalizeaza viteza de sedimentare a hematiilor

Recomandari
- tratamentul naturist nu suplineste o vizita la medicul de familie sau la medicul specialist;


- efectele tratamantului naturist nu sunt imediate, ca in cazul unui tratament
medicamentos, de aceea pacientilor li se recomanda multa rabdare;

- orice produs - mar, usturoi, cartof, etc - trecut printr-un proces de fabricatie, nu
mai este natural pentru ca nu mai are aceleasi proprietati si efecte ca atunci cand
este proaspat.

Citeste si:

Totul despre pancreatita, boala care trimis-o in spital pe Teo Trandafir

Sfecla rosie, izvorul de energie pentru varstnici

6 alimente sanatoase si antioxidante


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +pancreatita +recomandari
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau