• Patru leacuri naturale pentru hemoroizi
• Cum poate fi prevenita infectia urinara
• Cele mai frecvente cauze ale cosmarurilor
• Cum poate fi tratata tulburarea bipolara
• FOTO / Vedetele din Romania cu CEI MAI FRUMOSI SANI
• Nutritionistul de serviciu: Trei momente in care este cel mai bine sa incepi o dieta
• Semnale de alarma care iti arata ca ai lipsa de proteine
• Testul care poate prezice predispozitia catre sinucidere
• Efectele uimitoare ale acestui aliment asupra sanatatii tale!
• Ce bunatate! Cum faci o lasagna foarte sanatoasa
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Sfecla rosie, remediul eficient in leucemie si pancreatita

 

Calitatile nutritive si terapeutice ale sfeclei rosii au fost dovedite de numeroase studii stiintifice. Cercetatorii sustin ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, si potasiu, apoi, amidon si hidrocarburi. 


Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei. Persoanelor suferinde li se recomanda sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi. Acelasi suc face minuni si in cazul persoanelor bolnave de pancreatita.

Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale chimioterapiei, reechilibreaza apetitul, normalizeaza viteza de sedimentare a hematiilor

Recomandari
- tratamentul naturist nu suplineste o vizita la medicul de familie sau la medicul specialist;


- efectele tratamantului naturist nu sunt imediate, ca in cazul unui tratament
medicamentos, de aceea pacientilor li se recomanda multa rabdare;

- orice produs - mar, usturoi, cartof, etc - trecut printr-un proces de fabricatie, nu
mai este natural pentru ca nu mai are aceleasi proprietati si efecte ca atunci cand
este proaspat.

Citeste si:

Totul despre pancreatita, boala care trimis-o in spital pe Teo Trandafir

Sfecla rosie, izvorul de energie pentru varstnici

6 alimente sanatoase si antioxidante

Articole despre: +pancreatita +recomandari
loading...

Video Stiri