• Preparatele de Paste care pot fi un pericol pentru sanatate
• Cum stai cu sanatatea in luna mai, in functie de zodia ta
• Elixirul care topeste grasimea din talie in trei saptamani
• Cum folosesti scortisoara pentru a deschide nuanta parului
• 7 ingrediente din bucataria ta care te ajuta sa tratezi mainile uscate
• Cum iti controlezi pulsul accelerat
• Sfaturi de la un specialist gastroenterolog: Ce alimente trebuie consumate frecvent la 30, 40 si 50 de ani
• 10 lucruri despre banane mai putin stiute
• 14 plante benefice sanatatii plamanilor si sistemului respirator
• Fructele si legumele reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Sfecla rosie, remediul eficient in leucemie si pancreatita

 

Calitatile nutritive si terapeutice ale sfeclei rosii au fost dovedite de numeroase studii stiintifice. Cercetatorii sustin ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, si potasiu, apoi, amidon si hidrocarburi. 


Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei. Persoanelor suferinde li se recomanda sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi. Acelasi suc face minuni si in cazul persoanelor bolnave de pancreatita.

Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale chimioterapiei, reechilibreaza apetitul, normalizeaza viteza de sedimentare a hematiilor

Recomandari
- tratamentul naturist nu suplineste o vizita la medicul de familie sau la medicul specialist;


- efectele tratamantului naturist nu sunt imediate, ca in cazul unui tratament
medicamentos, de aceea pacientilor li se recomanda multa rabdare;

- orice produs - mar, usturoi, cartof, etc - trecut printr-un proces de fabricatie, nu
mai este natural pentru ca nu mai are aceleasi proprietati si efecte ca atunci cand
este proaspat.

Citeste si:

Totul despre pancreatita, boala care trimis-o in spital pe Teo Trandafir

Sfecla rosie, izvorul de energie pentru varstnici

6 alimente sanatoase si antioxidante


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +pancreatita +recomandari
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
PlayTech.ro

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau