• Ceaiul de cicoare are beneficii multiple pentru sanatate. Iata-le
• UIMITOR! Planta care protejeaza rinichii si ficatul de boli
• Dupa "laptele si cornul", am putea avea un nou program national pentru copii: "periuta si pasta". "Va asigura gratuita sanatatea dentara a prescolarilor si elevilor"
• ALERTA in intreaga lume! Aceasta boala nu mai raspunde la tratament si ucide peste un milion de oameni!
• Bolile care se agraveaza cand se raceste vremea
• Iata care va fi alimentul viitorului!
• Medic specialist: Ejacularea precoce este o boala, o suferinta a barbatului
• Cum poti detoxifia ficatul intr-o singura zi
• Sfatul ginecologului: De ce apare sangerarea dupa primul contact sexual
• Cum poti depista rapid, acasa, daca ai infectie urinara
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 

Articole despre: +galbenus
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri