• Tomografia poate prezice durata unei relatii
• Ce te face mult mai atractiv intim? Rezultatul este surprinzator
• Care sunt dezavantajele mersului pe bicicleta?
• Aceste sucuri naturale sunt eficiente in combaterea astmului
• Ceaiuri cu efecte tonice asupra sistemului nervos numai bune de consumat pe canicula
• Cu acest tratament natural iti poti indesi parul in doar doua luni
• Cele mai bune 5 tipuri de miscare care te scapa de celulita
• Ph-ul acid al sangelui. Care sunt cauzele si cum putem remedia problema pe cale naturala
• Combinatii alimentare cu sare care dau un gust aparte
• Tratament revolutionar pentru diabetul de tip 1
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +galbenus
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
PlayTech.ro

Video Stiri