• Greseli pe care le facem atunci cand o dieta nu are efect
• Sfatul nutritionistului: La ce ora luam micul dejun, pranzul si cina in fiecare zi pentru a slabi
• Ai acumulat grasime pe burtica? Iata ce trebuie sa mananci pentru a o da jos
• Ce este mai sanatos, untul sau margarina?
• Ce este botulismul, cum se manifesta boala si cum poate fi tratata
• Cele mai bune leacuri din natura pentru arsurile solare
• Cele mai frecvente cauze ale cancerului pancreatic
• FOTO ULUITOR! Asa arata picioarele unui ciclist dupa mai multe ore de pedalat in Turul Frantei
• Pune-ti mintea la contributie!
• Metoda inedita prin care Rona Hartner a slabit 12 kilograme
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 

Articole despre: +galbenus
loading...

Video Stiri