• Berbecii trebuie sa fie foarte precauti astazi. Iata ce li se poate intampla. Citeste pentru a vedea ce-ti rezerva astrele astazi
• Ce ai voie si ce nu sa mananci la masa de seara
• Alimentele pe care trebuie sa le eviti: Pot duce la CANCER!
• Ce sa mananci pentru a avea o digestie mai usoara
• VIDEO SOCANT! Iata ce contine parizerul, alimetul pe care il consuma foarte multi romani. E OTRAVA curata!
• Horia Brenciu reactioneaza dupa atacul dur al Loredanei Groza
• Si merele taiate se pot pastra proaspete, fara sa-si schimbe culoarea. Iata cateva sfaturi
• Varza murata intareste imunitatea si este un bun remediu pentru sindromul premenstrual sever. Iata si alte beneficii
• Papadia si rozmarinul, doua plante care elimina grasimile dn organism
• Ce trebuie sa stie o gospodina inainte de a curata frigiderul
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 

Articole despre: +galbenus
loading...

Video Stiri