• Cum folosesc vedetele de la Hollywood uleiul de cocos
• Este bine sa il ai in casa. Poate distruge pana la 97% din celulele canceroase pulmonare
• Cum te ajuta un ou crud consumat pe stomacul gol
• Consumul acestor alimente ar putea reduce riscul de cancer de san
• Gestul prin care ii provoci tulburari psihologice pe termen lung copilului tau
• Specialistii Ropharma te sfatuiesc - Cum reduci efectele cauzate de intoleranta la lactoza
• Sursa de fier sau de toxine? Iata ce spune nutrionistul despre ficatul de pui
• Cum poti pastra avocado proaspat timp de 6 luni
• De ce vara ne apar mai multe cosuri
• Sucul de lamaie atenueaza celulita. Iata cum se tine cura
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +galbenus
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net
PlayTech.ro

Video Stiri