• Cum se spala corect vaginul si zonele apropiate. Reguli elementare de igiena intima pe care nu toate femeile le stiu
• De cat calciu are nevoie organismul si care sunt cele mai bune surse de calciu
• FABULOS! Bautura pe care o servim cu totii in fiecare zi previne DEMENTA!
• Galbenelele - beneficii pentru piele si efecte secundare
• UIMITOR! Iata cate beneficii are sampania pentru sanatate
• INCREDIBIL! O femeie virgina a nascut. Cum a fost posibil acest lucru
• Legatura dintre vitamina D si somnolenta
• Ce pliculete sa aplici pe fata daca vrei sa scapi de cearcane
• Leacul natural pentru diabet si colesterol
• Beneficiile nestiute ale busuiocului pentru sanatate
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 

Articole despre: +galbenus
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri