• Cea mai buna supa pentru slabire si detoxifiere
• Ghimbirul, aliatul perfect in lupta cu kilogramele in plus! Cu ce sa il combini ca sa aiba efecte maxime si rapide
• Sfaturi despre casnicie de la 1920
• Testul care indica daca un cuplu va divorta cu o precizie de 93%
• Uleiul de menta. 5 utilizari de top
• Scrub facial cu sambure de avocado
• Truc genial! Cum sa iti parfumezi casa in mod natural si sanatos
• Sucul de ghimbir, bautura care inlocuieste cafeaua. Vezi si alte bauturi naturale cu efect energizant
• Cum sa curatati rapid si eficient mucegaiul peretilor
• Hipertensiunea poate fi tratata cu 7 plante
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Ouale reduc inflamatiile din organism si cresc colesterolul bun

 

Cercetarile recent realizate la Universitatea Connecticut au aratat ca, pe langa faptul ca cresc colesterolul "bun", ouale reduc si inflamatiile din organism si bolile asociate acestora, relateaza Men's Health. In primul studiu, subiectilor li s-a cerut sa consume cate trei oua pe zi, observandu-se, dupa 12 saptamani, ca nivelul colesterolului bun crescuse. Nivelul celui rau nu s-a schimbat, insa. Ingredinetul-minune pare sa fie lecitina, care nu lasa colesterolul rau sa depuna pe vasele de sange, explica Maria Luz Fernandez, profesor de nutritie la Universitatea mai sus amintita.


Un alt studiu a aratat ca dupa 12 saptamani in care s-au consumat cate trei oua pe zi, si nivelul inflamatiilor din organism scazuse, la fel ca si riscul bolilor de inima. De aceasta data, acesta a fost efectul luteinei continute, un carotenoid (antioxidant) care se gaseste in galbenus.


 


Urmareste SANATET.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +galbenus
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau