• Condimentul care lupta cu inflamatiile, cancerul, boala Alzheimer, depresia. Iata cat de mult si cat de des ar trebui consumat
• Marea greseala pe care o fac multe femei atunci cand se demachiaza
• Cercetatorii recomanda ciocolata in sarcina. Vezi care este doza si cum te ajuta aceasta
• VIDEO: 5 puncte din palma care trebuie presate pentru a trata constipatia, insomnia, raceli si gripe, durere de spate, libidou scazut
• Alimentul complet consumat putin la noi, dar extrem de benefic sanatatii. Este recomandat chiar si specialistii de la NASA
• Cum trebuie sa arate parul tau pubian
• Ketamina, aprobata ca tratament pentru depresie
• Fese si coapse tonifiate doar prin mers
• Cum se face detoxifierea cu apa
• Greseli pe care le faci cand te speli pe fata
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Lamaia, menta si cartofii, foarte bune remedii pentru durerile de cap

 

Remedii naturale pentru durerile de cap

Lamaia
Uneori, cefaleea apare din cauza unor probleme ale ficatului sau stomacului. Daca stii ca ai facut excese culinare care-ti dau dureri de cap, apa cu lamaie poate fi de mare ajutor datorita efectului detoxifiant. La o jumatate de litru de apa, se adauga sucul unei lamai mari. Timp de o ora, consuma cel putin un litru din aceasta bautura ca sa se atenueze simptomele.


Menta
Pe o carpa imbibata cu apa, toarna cateva picaturi de esenta de menta. Tine compresa pe frunte pana cand se usuca, apoi repeta operatiunea.


Cartofii
Se aplica pe frunte si pe ceafa cataplasme cu cartofi rasi, legate cu o panza, iar intern, se consuma, dimineata si seara, suc proaspat de cartof (cate 100 ml).


Otetul de mere
Se foloseste pentru inhalatii. Pune intr-o craticioara otet de mere si apa in parti egale, lasa la foc mic, iar cand se formeaza aburi de la fierbere, stai cu capul deasupra si inhaleaza vaporii.


Valeriana
Este cunoscuta pentru calitatile ei calmante. In tratamentul durerilor de cap, este indicata tinctura, preparata din patru linguri cu pulbere din radacina de valeriana, macerata timp de o zece zile in 100 g de alcool de 70 de grade. Se iau 15 picaturi, de trei ori pe zi.


 


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +menta +cartofii +valeriana
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau