• Barbatul care a decis sa nu mai intretina relatii intime timp de un an
• Cate calorii are porumbul fiert, copt sau la conserva?
• STENOGRAME INCREDIBILE in scandalul traficului cu sange. Cum isi selecta pacientii sefa Centrului de Transfuzii Slobozia: ”Lasa, ca nu-i trebuie la 14 ani sange”
• Cum scapi naturist de vasele de sange sparte de pe picioare
• Adevarul despre urletele Mariei Sharapova
• Cum arata Loredana Groza in costum de baie, la 44 de ani
• Ce boli poti trata prin terapia cu muzica
• Lucruri pe care le poti face in fiecare zi ca sa devii mai inteligent
• Ce trebuie sa stii despre mere
• BOMBA! Antonia va deveni mamica din nou. Este insarcinata cu Alex Velea
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cum se prepara maceratul la rece

 

Unele principii active se extrag printr-un contact mai indelungat al plantelor cu solventul. Maceratul la rece se obtine din planta uscata si maruntita, sau din mai multe plante amestecate, in proportiile indicate de medic, din care se pune numarul de lingurite indicat pentru fiecare caz in parte.


Plantele maruntite se lasa in apa la temperatura camerei (15-25 grade), timp de 6 - 8 ore (fara sa se depaseasca aceasta durata, deoarece se pot dezvolta microorganisme). Practic, seara, inainte de culcare, se pun plantele la macerat, iar a doua zi dimineata vor fi filtrate prin tifon sau vata. Maceratul va fi pastrat la rece in sticle inchise.


Macerarea se recomanda pentru unele plante cu continut in mucigalii (radacina de nalba, seminte de in), precum si pentru frunzele de vasc.



loading...

Video Stiri