• Ce este cervicita, care sunt cauzele si simptomele si cum se trateaza aceasta infectie
• Cele mai bune uleiuri afrodisiace naturale
• Leii vor pierde bani, iar balantele se vor imbolnavi! Ce necazuri te pasc in saptamana 24-30 noiembrie
• 7 locuri unde se ascunde zaharul in alimentele aparent sanatoase
• Cum sa iti cureti colonul cu doar doua ingrediente
• Remedii sanatoase cu coaja de portocala
• Cum se previne cancerul de prostata cu aceste 2 retete
• Pozitii de facut dragoste care pun in valoare o femeie
• Mananca aceste alimente iarna! Vei vedea efectele
• Tratamentul cancerului de colon si rect
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cum se prepara maceratul la rece

 

Unele principii active se extrag printr-un contact mai indelungat al plantelor cu solventul. Maceratul la rece se obtine din planta uscata si maruntita, sau din mai multe plante amestecate, in proportiile indicate de medic, din care se pune numarul de lingurite indicat pentru fiecare caz in parte.


Plantele maruntite se lasa in apa la temperatura camerei (15-25 grade), timp de 6 - 8 ore (fara sa se depaseasca aceasta durata, deoarece se pot dezvolta microorganisme). Practic, seara, inainte de culcare, se pun plantele la macerat, iar a doua zi dimineata vor fi filtrate prin tifon sau vata. Maceratul va fi pastrat la rece in sticle inchise.


Macerarea se recomanda pentru unele plante cu continut in mucigalii (radacina de nalba, seminte de in), precum si pentru frunzele de vasc.



loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau