• Cum sa faci dragoste cu o femeie plinuta
• Sotul tau sforaie si nu-l mai poti suporta? Iata ce trebuie sa faca pentru a scapa de acest cosmar
• Cele mai frecvente cauze ale mancarimilor vaginale si cateva remedii
• Stiai ca parfumul si crema de ochi trebuie tinute la rece? Afla de ce
• Cat de sanatoase sunt legumele murate
• NOU! A aparut pe piata ciocolata pentru femei
• VIDEO SOCANT! Povestea care ne arata cat de scurta e viata, daca ne batem joc de ea
• ALERTA! Bolnavii de SIDA au ramas fara tratament! Ce spune Ministerul Sanatatii
• Solutii de la Dr. Oz pentru eliminarea mirosurilor neplacute
• Remedii pentru combaterea asteniei
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cum se prepara maceratul la rece

 

Unele principii active se extrag printr-un contact mai indelungat al plantelor cu solventul. Maceratul la rece se obtine din planta uscata si maruntita, sau din mai multe plante amestecate, in proportiile indicate de medic, din care se pune numarul de lingurite indicat pentru fiecare caz in parte.


Plantele maruntite se lasa in apa la temperatura camerei (15-25 grade), timp de 6 - 8 ore (fara sa se depaseasca aceasta durata, deoarece se pot dezvolta microorganisme). Practic, seara, inainte de culcare, se pun plantele la macerat, iar a doua zi dimineata vor fi filtrate prin tifon sau vata. Maceratul va fi pastrat la rece in sticle inchise.


Macerarea se recomanda pentru unele plante cu continut in mucigalii (radacina de nalba, seminte de in), precum si pentru frunzele de vasc.



loading...

Video Stiri