• Oftati mai des pentru ca este extrem de sanatos!
• Lucruri obisnuite care afecteaza calitatea spermei
• Mentineti-va tineretea cu ulei de avocado!
• Orice femeie ar trebui sa aiba aceste obiceiuri sanatoase!
• Cum a slabit Andreea Marin 22 de kilograme
• Primul pacient roman cu inima artificiala va beneficia de un transplant de cord
• Semintele de susan va prelungesc viata! Iata reteta de tonic reintineritor!
• Micii sunt mai sanatosi daca ii prepari tu acasa!
• Cancerul de colon, o boala in care conteaza enorm ce mananci
• Gestul banal care are un pret urias pentru sanatate
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cum se prepara maceratul la rece

 

Unele principii active se extrag printr-un contact mai indelungat al plantelor cu solventul. Maceratul la rece se obtine din planta uscata si maruntita, sau din mai multe plante amestecate, in proportiile indicate de medic, din care se pune numarul de lingurite indicat pentru fiecare caz in parte.


Plantele maruntite se lasa in apa la temperatura camerei (15-25 grade), timp de 6 - 8 ore (fara sa se depaseasca aceasta durata, deoarece se pot dezvolta microorganisme). Practic, seara, inainte de culcare, se pun plantele la macerat, iar a doua zi dimineata vor fi filtrate prin tifon sau vata. Maceratul va fi pastrat la rece in sticle inchise.


Macerarea se recomanda pentru unele plante cu continut in mucigalii (radacina de nalba, seminte de in), precum si pentru frunzele de vasc.




Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau