• Bolile care se agraveaza cand se raceste vremea
• Iata care va fi alimentul viitorului!
• Medic specialist: Ejacularea precoce este o boala, o suferinta a barbatului
• Cum poti detoxifia ficatul intr-o singura zi
• Sfatul ginecologului: De ce apare sangerarea dupa primul contact sexual
• Cum poti depista rapid, acasa, daca ai infectie urinara
• Dieta recomandata persoanelor cu gastrita. Ce alimente sunt INTERZISE
• Masca cu gutui pentru riduri
• Leacurile bunicii pentru viermisori, oxiuri sau giardia
• Ceaiul de patlagina, foarte bun pentru raceli, bronsite cronice, astm bronsic, ulcer gastroduodenal, laringite, traheite, ulcer varicos, tuse, conjunctivite si diaree
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cum iti poti prepara laptele de orez

 

Laptele de orez este foarte slab in grasimi si calorii, pe piata fiind cumparat cu diferite arome. Din punct de vedere nutritiv ii lipsesc vitaminele A si C si are putine proteine. Iata reteta laptelui de orez:


Ingrediente pentru un litru de lapte: 40 grame de orez (aproximativ 4 linguri), 1.340 grame de apa.


Mod de preparare:
Se limpezeste orezul si se lasa in apa timp de aproximativ 4 ore. Limpezim din nou orezul si il punem intr-un vas impreuna cu cele 1.340 grame de apa. Se fierbe timp de 10 minute.


Se lasa deoparte 15 minute dupa care se mixeaza. In final se filtreaza printr-o strecuratoare cat mai fina - lichidul care se scurge este laptele de orez. Se pot adauga miere sau diferite arome: scortisoara, pudra de roscove. 



loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri