• Apa de gura contine substante care favorizeaza cancerul. Descopera o alternativa naturala
• Ce patesti daca nu faci sex doua saptamani
• Cum scapi usor de nodulii subcutanati?
• Cate nuci trebuie sa mananci zilnic pentru a scapa de colesterol
• Criza varstei mijlocii, mit sau adevar? Stiinta raspunde
• Consuma asta timp de 5 zile si vei slabi un kilogram pe zi!
• 3 comportamente toxice ale parintilor in relatia cu copiii
• Singuratatea iti slabeste imunitatea
• Fasolea Azuki previne infectiile urinare, scade colesterolul si stimuleaza digestia
• Cea mai simpla metoda de a-ti imbunatati memoria
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cele mai indicate locuri de facut dragoste, in functie de trasaturile fiecaruia

 

Locul unde faci sex este mai important decât pare, fiind un real stimulator, iar fiecare zodie are preferinţele specifice.


Unii sunt stimulaţi de locuri extravagante, alţii de spaţii foarte intime, cei mai mulţi de cadre romantice.


Nativul din Berbec este renumit pentru spiritul său aventuros chiar şi atunci când vine vorba de sex sau mai ales atunci când vine vorba de sex.


De aceea, locurile care îl excită au o culoare diversă – de la patul din dormitorul propriu la maşină sau locuri publice.


Important e ca sexul practica să fie plin de vitalitate şi partida în sine să oferele locului un aer atipic.


Aşa cum vă precizam în articolele precedente, Taurul este un semn zodiacal paşnic, care iubeşte enorm stabilitatea şi confortul.


Nici în activitatea sexuală nu este un exhibiţionist, de aceea preferă partidele de sex în casă, pe cearşafuri din mătase, fără complicaţii sau aventuri excitante.


Un partener erotic jucăuş, nativul din Gemeni adoră extremele şi extravaganţele haioase ceea ce implică şi faptul că este stimulat de locuri precujm: liftul, bancheta din spate a maşinii, parcuri, concerte, la birou, pe masa din bucătărie etc.


De fapt, orice loc îl face să simtă că trăieşte, că este viu şi spontan, sigur îl va excita pe nativul din Gemeni.


Regula de aur a sexului cu un Rac este conexiunea, intimitatea profundă a trupurilor.


Astfel, pentru că nu pui accentual pe eperimente fizice acrobatice, locul care te stimulează cel mai mult este: patul. Acolo unde îţi poţi atinge partenerul, unde îl poţi privi.


Ceea ce nu înseamnă că, din când în când, nu o să schimbi patul pentru puţină diversitate…


Iubitorul de control, nativul din Leu iubeşte să experimenteze o sexualitate debordantă care implică, bineîneţeles, locuri ce îi oferă adrenalină, cum ar fi locurile publice.


Tot Leul este semnul zodiacal care va identifica locurile în care face sex cu anumite jocuri sexuale, fanteziile sexuale ale Leului fiind recunoscute pentru nota de dramatism specifică.


Deşi aparent exuberantă, Fecioara trăieşte într-un spirit conservator, ceea ce o obligă să renunţe la unele fantezii sexuale.


Vei schimba dormitorul cu vreun alt loc ieşit din comun, numai dacă ai foarte mare încredere în partener şi dacă criteriile tale perfecţioniste sunt îndeplinite.


Cu un instinct sexual dezvoltat, cel născut sub semnul astral Balanţă adoră să experimenteze, dar cu singura condiţie ca locul în care o face să fie totuşi comod.


Eşti foarte repede stimulat mental, iar locurile precum o plajă fierbinte, pădure sau o clădire veche vor multiplica senzaţia de plăcere.


Numit de unii perversul zodiacului, de alţii cel mai pasional dintre semnele astrale, Scorpionul se bucură de sex cu o voluptate mai mare decât oricare alt semn zodiacal.


Aşadar, pe vârful muntelui, în public (terenul de fotbal, lift, limuzină), în apă, făcând exhibiţionism, în podul casei sau în pat, oriunde ţi se potriveşte pentru că tu vei trăi toate partidele de sex cu o intensitate hiptnotică.


Dictonul după care se ghidează Săgetătorul în viaţă este: “orice, numai adrenalină să fie!”.


El iubeşte sexul impulsiv, fără inhibiţii şi locurile care îi garantează sentimente de extaz: sexul în apă, în locuri interzise, în vestiar, pe biroul şefului, în toaleta avionului, într-o cabină publică de duş, într-o sală de spectacol…


Nativul din Capricorn este clasic şi liniştit prin definiţie: îşi doreşte siguranţă la fel de mult cum îşi doreşte iubire.


Nu este stimulat de locuri extravagante, adoptând locuri liniştite, fără riscuri, fără priviri în plus, fără aspecte adiacente incomode.


Perfect ar fi un pat pufos, cu perne mari şi lenjerie albă sau o canapea într-o sufragerie cu un şemineu romantic.


Nu la fel de pervers cum e Scoprionul, însă la fel de pasional ca el şi foarte îndrăzneţ şi dornic de nou, Vărsătorul va fi excitat de spaţii uşor bizare care să îi pună în mişcare imaginaţia sa fără limite.


Un astfel de loc poate fi pe câmp, pe balcon, în garaj, pe scara unui bloc, într-o cameră cu mai mulţi oameni care dorm…


Un partener sexual complex, nativul din Peşti îmbină armonios plăcerea trupească cu pasiunea din ochii partenerului, de aceea locurile care îl excită sunt diverse şi greu de depistat.


Pe cel ghidat de semnul astral Peşti îl poate fascina o partidă de sex pe un teren de rugby, dar şi într-o cameră cu perdele roşii, petale de trandafiri, arome afrodiziace şi… undeva în fundal un blues al anilor 80.


 


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau