• Cum alegem cele mai bune cereale?
• Sinuzita, gripa, guturai, faringita. Iata cum le deosebesti
• Cum convietuiesti bine langa un barbat dificil
• Demachiant homemade cu ulei de floarea soarelui pentru tenul sensibil
• Riscurile utilizarii radacinii de Konjac in curele de slabire
• Cea mai simpla metoda de depistare a alunitelor canceroase
• Exercitiu chinezesc care reduce caderea parului si combate durerea de cap si insomnia
• De ce este bine sa consumi dimineata o cana cu ceai de cimbru
• Ai furnicaturi? Iata ce boli ai putea avea!
• Trei reguli simple pentru micul dejun care te ajuta sa slabesti
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cele mai bune medicamente naturale pentru intarirea imunitatii

 

Plantele medicinale conţin încă în stare foarte pură multe elemente necesare. Există de altfel şi alimente care au ca efect amplificarea imunităţii, mai ales dacă provin din zone cât mai puţin poluate. Află-le pe cele mai importante!

Măceşele
sunt foarte bogate în vitamina C şi conţin substanţe ce pot elimina chiar şi viermii intestinali. Vindecă virozele respiratorii, calmează tusea şi revigorează organismul în caz de febră.


Spirulina conţine proteine hidrosolubile care se asimilează imediat, spre deosebire de cele provenite din produse animale, care cer energie din partea corpului pentru a fi introduse în sistem şi apoi folosite. Înlătură oboseala cronică şi creşte rezistenţa organismului faţă de orice fel de germeni.


Aloe Vera sub formă de gel sau capsule este un supliment excelent pentru întărirea imunităţii. E genul de plantă-panaceu, capabilă să vindece de la o arsură mică până la cancer. Ajută la detoxifierea întregului corp, indiferent în ce stadiu de infectare.

Echinacea stimulează producerea globulelor albe şi a interferonului, una dintre cele mai puternice substanţe anti-infecţioase naturale. Ea stimulează fagocitoza, adică digestia microorganismelor străine organismului uman, şi are propietăţi antiinflamatorii şi antifungice. A fost adusă din America de Nord, dar s-a adaptat la condiţiile climatice din Europa şi creşte chiar şi la noi.


Cătina este supranumită şi „ginseng românesc” şi se prepară tradiţional cu miere. Conţine vitaminele C, A, tot complexul B, D, E, F, PP, betacaroten şi alte elemente printre care calciu, fosfor, magneziu, potasiu, pectine, aminoacizi şi acizi graşi esenţiali, cei care nu pot fi sintetizaţi de organism.


Ceapa şi usturoiul conţin potasiu, calciu, fier, sulf, precum şi vitaminele A şi E şi bioflavonoide. Dacă le consumi moderat, poţi fi sigur că vei ţine la distanţă chiar şi boli grave, precum cancerul sau afecţiunile inimii. Cantitatea şi-o potriveşte fiecare, astfel încât să nu-i irite stomacul. Este foarte important ca o ceapă sau un usturoi odată început să se consume imediat.


 


 

loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau