• 6 alimente care reduc durerile articulare si combat inflamatiile
• Obiceiuri pe care orice femeie trebuie sa le adopte
• Cum se face pateul de linte de post
• Ce spune forma nasului despre noi?
• Cojile de ceapa sunt sanatate curata!
• Materiale medicale de peste 100.000 de euro, oferite de Germania, pentru tratamentul ranitilor din Colectiv
• Boala de care sufera zeci de milioane de oameni fara sa stie. Care sunt simptomele
• Ce necazuri te pasc in luna decembrie, in functie de zodie
• Atentie! Gustarile sanatoase care ne fac rau!
• 10 reguli de care trebuie sa tii cont daca iti doresti un sot pe care te poti baza
Mica Publicitate
Vezi Toate | Adauga
Video Divertisment
Video Monden
Trailer Filme
Muzica Populara

Cand si cum se declanseaza organsmul la femei?

 

Orgasmul la femei i-a intrigat mereu pe barbati. Exista si acum destul de multi barbati care nu înteleg orgasmul la femei si, prin urmare, nu-si dau seama daca si când o femeie îl experimenteaza. Pentru cei care vor sa afle mai multe despre orgasmul la femei parcurgerea acestui text este obligatorie.


Orgasmul la femei continua sa fie un subiect intens dezbatut inclusiv în lumea stiintifica. Doctorii au ajuns la concluzia ca femeile pot atinge orgasmul prin diferite tipuri de stimulare. Însa exista si destul de multe lucruri care previne orgasmul la femei. Când femeile ajung la orgasm, „Se produc modificari în tot corpul, din cap pâna în picioare”, a spus Sandra Leiblum, terapeut sexual.


 


 


Cum se declanseaza orgasmul la femei


Femeile experimenteaza orgasmul de-a lungul unui proces în 4 pasi, descris prima oara în urma cu câteva zeci de ani de catre William Masters si Virginia Johnson, cercetatorii în domeniul sexual.


 


 


1. Încântare. Femeile initiaza sau sunt acord sa faca dragoste si încep sa se concentreze în special pe stimulii sexuali. Sângele începe sa irige clitorisul, vaginul si sfârcurile sânilor. Totodata, ritmul cardiac si presiunea arteriala cresc.


 


 


2. Platforma. Tensiunea sexuala care se acumuleaza este precursorul orgasmului. Uterul este invadat de sânge si astfel se creeaza, ceea ce cercetatorii au denumit, „platforma orgasmica”. Concentrarea pe stimulii sexuale face sa dispara toate celelalte senzatii. Ritmul cardiac, presiunea arteriala si respiratia continua sa creasca.


 


 


3. Orgasmul. O serie de contractii ritmice au loc în uter, vagin si muschii pervieni. Tensiunea sexuala datorata partidei de sex este eliberata si muschii corpului se contracta. O usoara caldura emanata de pelvis se raspândeste prin întreg corpul.


 


 


4. Finalul. Corpul se relaxeaza, sângele nu mai iriga la fel organele sexuale. Ritmul cardiac, presiunea arteriala si respiratia revin la normal.


 


 


Stimularea si orgasmul la femei


Femeile pot atinge orgasmul prin diferite modalitati. Cea mai sigura cale este stimularea clitorisului.


Însa sunt si femei care pot avea orgasm prin stimulare vaginala. Un anumit grup de cercetatorii au creditat punctul G, localizat pe peretele frontal al vaginului, în spatele osului pubian. Oamenii de stiinta considera ca atunci când este stimulat punctul G se  produce o placere intensa. Sunt si voci care neaga existenta punctului G.


 


De asemenea, exista femei care au ajuns la orgasm în urma stimularii sânilor sau a altor parti ale corpului sau chiar folosindu-se exclusiv imaginatia fara nici o atingere. În plus, cercetatorii au gasit un nerv situat pe sira spinarii care vor cauza orgasm prin senzatiile transmise direct în creier.


 


 


 


Probleme cu orgasmul la femei


Este adevarat ca exista anumite probleme psihice care împiedica femeile sa aiba orgasm, însa cercetatorii spun ca multe dintre lucrurile care blocheaza orgasmul implica psihicul femeilor. O femeie nu se poate lasa în voia simturilor si sa se concentreze pe stimulii sexuali din cauza unor sentimente negative precum, frica, vinovatia, anxietatea sau pierderea controlului. Doctorii si terapeutii sexuali folosesc anumite terapii pentru a ajuta femeile sa depaseasca aceste blocaje. Masturbarea, educatia sexuala si terapia comportamentala sunt doar câteva modalitati care le pot ajuta pe femei sa ajunga la orgasm. În plus, femeile pot apela la un vibrator pentru a creste stimularea clitoridiana sau la un dildo pentru a stimula punctul G.


www.problemesex.ro


Urmareste SANATATE.BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Articole despre: +2 platforma +3 orgasmul
loading...
Libertatea.ro
Realitatea.net

Video Stiri

Mica publicitate

Vezi toate anunturile | Adauga gratuit anuntul tau